Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Selang hidrolik pas>SWAGED HOSE FITTING

15611.1
15611.2
15611.3
15611.4
NPT THREAD FITTING (15611)
NPT THREAD FITTING (15611)
NPT THREAD FITTING (15611)
NPT THREAD FITTING (15611)

NPT THREAD FITTING (15611)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:15611
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Kira-kira 5000 ~ 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:NPT THREAD FITTING(15611)
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/8 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Disambungake ing loro ujung selang lan nduweni peran kanggo nyambungake pipa. Wis karakteristik sealing alus lan bisa éling panggantos cepet ing kauntungan saka sealing dhuwur


paramèter Technical

NPT MALE

1

Bagean NO.TEMBUNG TSelang BOREDIMENSI
DNmlayuLS1
15611-02-04Z1 / 8"X276418.512
15611-04-04Z1 / 4"X186422.517
15611-04-05Z1 / 4"X188522.517
15611-04-06Z1 / 4"X1810622.517
15611-06-04Z3 / 8"X186421.519
15611-06-05Z3 / 8"X188523.519
15611-06-06Z3 / 8"X1810623.919
15611-06-08Z3 / 8"X1813824.419
15611-08-06Z1 / 2"X1410626.522
15611-08-08Z1 / 2"X1413826.522
15611-08-10Z1 / 2"X1416102822
15611-12-08Z3 / 4"X141382927
15611-12-10Z3 / 4"X14161029.527
15611-12-12Z3 / 4"X1419123027
15611-12-16Z3 / 4"X1425163132
15611-16-10Z1"X11.5161033.536
15611-16-12Z1"X11.519123436
15611-16-16Z1"X11.525163536
15611-20-16Z1.1 / 4"X11.5251637.546
15611-20-20Z1.1 / 4"X11.5322038.546
15611-24-24Z1.1 / 2"X11.5382440.550
15611-32-32Z2"X11.5513243.565

NOTE: 1、For use with braided hoses  2、If use spiral hoses,hose fitting series number is S15612-XX-XX

aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN