Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Selang hidrolik pas>SWAGED HOSE FITTING

20411-1
20411
20411.3
20411.4
EMAS METRIK 24 ° CONE O-RING LT ISO 12151-2 — DIN 3865 (20411T)
EMAS METRIK 24 ° CONE O-RING LT ISO 12151-2 — DIN 3865 (20411T)
EMAS METRIK 24 ° CONE O-RING LT ISO 12151-2 — DIN 3865 (20411T)
EMAS METRIK 24 ° CONE O-RING LT ISO 12151-2 — DIN 3865 (20411T)

EMAS METRIK 24 ° CONE O-RING LT ISO 12151-2 — DIN 3865 (20411T)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:20411T
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Kira-kira 5000 ~ 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:METRIC FEMALE 24°CONE O-RING L.T.
ISO 12151-2—DIN 3865(20411T)      
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/8 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Disambungake ing loro ujung selang lan nduweni peran kanggo nyambungake pipa. Wis karakteristik sealing alus lan bisa éling panggantos cepet ing kauntungan saka sealing dhuwur


paramèter Technical

METRIC FEMALE 24°CONE O-RING L.T.
ISO 12151-2—DIN 3865

1

Bagean NO.TEMBUNG T Selang BORETUBE ODDIMENSI
 DN mlayuLS1
20411-12-04WM12X1.56462614
20411-14-04TM14X1.564823.517
20411-14-05WM14X1.585822.517
20411-14-06WM14X1.5106822.517
20411-16-04TM16X1.5641020.519
20411-16-05TM16X1.5851025.519
20411-16-06WM16X1.51061023.519
20411-18-05TM18X1.5851223.522
20411-18-06TM18X1.51061226.522
20411-18-08WM18X1.5138122522
20411-22-08TM22X1.51381528.527
20411-22-10WM22X1.516101526.527
20411-26-10TM26X1.51610183232
20411-26-12WM26X1.519121829.532
20411-30-10TM30X216102232.536
20411-30-12TM30X219122233.536
20411-30-16WM30X22516223136
20411-36-12TM36X21912283541
20411-36-14TM36X22214283541
20411-36-16TM36X22516283641
20411-36-20WM36X23220283341
20411-45-16TM45X22516353450
20411-45-20TM45X23220353550
20411-45-24WM45X23824353550
20411-52-20TM52X23220423860
20411-52-24TM52X23824423860
20411-52-32WM52X25132423960

CATETAN: 1, Kanggo nggunakake selang braided. 2. Yen nggunakake selang spiral, nomer seri pas selang yaiku S20412-XX-XX

aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN