Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Selang hidrolik pas>SWAGED HOSE FITTING

87643
87643
87643
87643
INTERLOCK FITTING (SAE FLANGE SERIES) 87643
INTERLOCK FITTING (SAE FLANGE SERIES) 87643
INTERLOCK FITTING (SAE FLANGE SERIES) 87643
INTERLOCK FITTING (SAE FLANGE SERIES) 87643

INTERLOCK FITTING (SAE FLANGE SERIES) 87643


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:87643
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Udakara 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:Interlock Fitting(SAE Flange Series)87643     
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/8 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Disambungake ing loro ujung selang lan nduweni peran kanggo nyambungake pipa. Wis karakteristik sealing alus lan bisa éling panggantos cepet ing kauntungan saka sealing dhuwur


paramèter Technical

45°SAE FLANGE 6000 PSI 62TYPE  
45°SAE FLANGE 6000 PSI KODE 62
ISO 12151-3—SAE J516

1

Bagean NO.UKURAN FLANGEKANGGOSIZE
DN mlayuLDL1H
87643-12-123 / 4"19128041.38.7631
87643-16-121"19128347.69.5333
87643-16-161"25168447.69.5334.4
87643-20-161.1 / 4"2516975410.2937.3
87643-20-201.1 / 4"32201105410.2941.5
87643-24-201.1 / 2"322011463.512.5745.1
87643-24-241.1 / 2"382412863.512.5750.3
87643-32-242"382413379.412.5756
87643-32-322"513215379.412.5761.9


aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN