Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Selang hidrolik pas>SWAGED HOSE FITTING

22611
22611.2
22611.3
22611.4
22611.5
BSP THREAD 60°CONE FITTING FEBSP WANITA (22611)
BSP THREAD 60°CONE FITTING FEBSP WANITA (22611)
BSP THREAD 60°CONE FITTING FEBSP WANITA (22611)
BSP THREAD 60°CONE FITTING FEBSP WANITA (22611)
BSP THREAD 60°CONE FITTING FEBSP WANITA (22611)

BSP THREAD 60°CONE FITTING FEBSP WANITA (22611)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:22611
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Udakara 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product: BSP THREAD 60°CONE FITTINGBSP WANITA (22611)
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/8 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Disambungake ing loro ujung selang lan nduweni peran kanggo nyambungake pipa. Wis karakteristik sealing alus lan bisa éling panggantos cepet ing kauntungan saka sealing dhuwur


paramèter Technical

BSP WANITA 60°CONE

1

Bagean NO.TEMBUNG TSelang BOREDIMENSI
 DN mlayuLS1
22611-02-04G1 / 8"X286417.514
22611-04-04G1 / 4"X19641919
22611-04-05G1 / 4"X19851919
22611-04-06G1 / 4"X191061919
22611-06-04TG3 / 8"X19641822
22611-06-05TG3 / 8"X19851922
22611-06-06G3 / 8"X1910619.522
22611-06-08G3 / 8"X191382022
22611-08-06TG1 / 2"X1410620.527
22611-08-08G1 / 2"X141382227
22611-10-08TG5 / 8"X1413822.530
22611-10-10G5 / 8"X1416102330
22611-12-10TG3 / 4"X1416102432
22611-12-12G3 / 4"X1419122432
22611-16-12TG1"X1119122441
22611-16-16G1"X1125162641
22611-20-16TG1.1 / 4"X11251627.550
22611-20-20G1.1 / 4"X11322031.550
22611-24-20TG1.1 / 2"X1132203255
22611-24-24G1.1 / 2"X1138243255
22611-32-24TG2"X11382433.570
22611-32-32G2"X1151323470

CATETAN: 1, Kanggo nggunakake selang sing dikepang. 2, Yen nggunakake selang spiral, nomer seri pas selang yaiku S22612-XX-XX.

aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN