Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Selang hidrolik pas>SWAGED HOSE FITTING

87391
87391.
87391
90°SAE FLANGE 3000 PSI KODE 61 (87391)
90°SAE FLANGE 3000 PSI KODE 61 (87391)
90°SAE FLANGE 3000 PSI KODE 61 (87391)

90°SAE FLANGE 3000 PSI KODE 61 (87391)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:87391
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Udakara 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:90°SAE FLANGE 3000 PSI KODE 61 (87391)  
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/4 "~ 2"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Disambungake ing loro ujung selang lan nduweni peran kanggo nyambungake pipa. Wis karakteristik sealing alus lan bisa éling panggantos cepet ing kauntungan saka sealing dhuwur


paramèter Technical

90°SAE  FLANGE 3000 PSI 61TYPE  
90°SAE FLANGE 3000 PSI KODE 61
ISO 12151-3—SAE J516

1

Bagean NO.UKURAN FLANGESelang BOREmlayuDIMENSI
DNLDL1H
87391-08-081 / 2"13843.530.26.7345.5
87391-12-083 / 4"13843.538.16.7346.5
87391-12-103 / 4"16105538.16.7351
87391-12-123 / 4"19126438.16.7359
87391-12-163 / 4"25167438.16.7366
87391-16-121"19126444.4859
87391-16-161"25167444.4866
87391-16-201"322091.544.4878.5
87391-20-161.1 / 4"25167450.8866
87391-20-201.1 / 4"322091.550.8878.5
87391-24-201.1 / 2"322091.560.3880.5
87391-24-241.1 / 2"382410960.3894
87391-32-242"382410971.49.5394
87391-32-322"513212971.49.53114.5


aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN