Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Selang hidrolik pas>SWAGED HOSE FITTING

1648878467863-ckt-抠图
1648878111818-ckt-抠图
1648878130722-ckt-抠图
45°SAE FLANGE 6000 PSI (87641)
45°SAE FLANGE 6000 PSI (87641)
45°SAE FLANGE 6000 PSI (87641)

45°SAE FLANGE 6000 PSI (87641)


Panggonan Asal:

CHINA

Jeneng Brand:

HF-TL

Panggil Model:

87641

Details Packaging:

Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan

Wektu Pesenan:

Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini

Syarat-syarat pembayaran:

30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim

Sumber Kabisan:

Kira-kira 1500-2500 pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe dhewe, fasilitas produksi diwasa diwasa, kang menehi kita kauntungan ageng ing bhinéka produk lan rega. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake macem-macem kabutuhan produk kanggo pelanggan, supaya pelanggan bisa pesen babagan 30 -45 dina kerja


Jeneng Product:

45°SAE FLANGE 6000 PSI (87641)

Material:

Baja karbon,stainless steel

Size:

1 / 2"~4"

Delivery cara:

Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan

Sampel kasedhiya:

Sampel gratis karo barang sampeyan

Teknologi:

Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC

fungsi:

Sambungake bagean fastening


paramèter Technical

87641

45° SAE Flange 6000 PSI 62ketik 
45°SAE FLANGE 6000 PSI KODE 62 
ISO 12151-3—SAE J516 
wpsBCA3.tmp

 

Paramèter Technical:

generasi  nomer

法兰型号

           软 管


Ukuran 

Bagean NO.

UKURAN FLANGE

公称内径 DN

Label mlayu

L

D

L1

H

87641-08-08

1 / 2"

13

08

58

31.7

7.75

25.1

87641-12-10

3 / 4"

16

10

67

41.3

8.76

27.8

87641-12-12

3 / 4"

19

12

73.5

41.3

8.76

30.5

87641-16-12

1"

19

12

76

47.6

9.53

33

87641-16-16

1"

25

16

87

47.6

9.53

34.4

87641-16-20

1"

32

20

99.5

47.6

9.53

39

87641-20-16

1.1 / 4"

25

16

90

54

10.29

37.4

87641-20-20

1.1 / 4"

32

20

103

54

10.29

41.5

87641-24-20

1.1 / 2"

32

20

106

63.5

12.57

45.1

87641-24-24

1.1 / 2"

38

24

120

63.5

12.57

50.3

87641-32-24

2"

38

24

125

79.4

12.57

56

87641-32-32

2"

51

32

143

79.4

12.57

62


Cathetan:1、表中代号用于编织软管。 2、如需用于缠绕软管代号改为S87642-XX-XX.


aplikasi

Digunakake ing petroleum, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, galangan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane


specifications

1,Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan

2,Fitting selang hidrolik awet lan efisien digunakake

3,Gampang kanggo ngumpul lan njaga

4,Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega sing luwih apik karo kualitas dhuwur


Advantage competitive

1,Bengkel CNC,presisi dhuwur ing produk

2,Cedhak karo pelabuhan, transportasi kasebut yakin

3,workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah 


PANALITEN