Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>adaptor>METRIC THREAD BITE TYPE TUBE FITTING

1C1D
1C1D.2
1C1D.3
TUBE TO TUBE
TUBE TO TUBE
TUBE TO TUBE

TUBE TO TUBE


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:1C/1D
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Udakara 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:Tabung menyang tabung (1C/1D)
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/4 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Sambungake bagean fastening


paramèter Technical

FITTING LURUS

1

<

SERIESRAPT NO.BENANG TUBE ODDIMENSIWEIGHT
GRAM / PIECE
WP (bar)
T1T2D1,D2L1L2L3S1S2,S3
L1C-12M12X1.5M12X1.56241039121412500
1C-14M14X1.5M14X1.58251140141716500
1C-16M16X1.5M16X1.510271342171923500
1C-18M18X1.5M18X1.512281443192228400
1C-22M22X1.5M22X1.515301646242751400
1C-26M26X1.5M26X1.518311648273269400
1C-30M30X2M30X222352052323690250
1C-36M36X2M36X2283621544141137250
1C-45M45X2M45X2354120634650214250
1C-52M52X2M52X2424321665560296250
S1D-14M14X1.5M14X1.56301645141726800
1D-16M16X1.5M16X1.58321847171937800
1D-18M18X1.5M18X1.510321749192244800
1D-20M20X1.5M20X1.512341951222460630
1D-22M22X1.5M22X1.514382257242777630
1D-24M24X1.5M24X1.516382157273090630
1D-30M30X2M30X2204423663236143420
1D-36M36X2M36X2255026744146251420
1D-42M42X2M42X2305427804650330420
1D-52M52X2M52X2386129905560545420

Cathetan: Yen sampeyan pengin pesen adaptor kanthi lengkap karo cincin pemotong lan kacang, kudu dilebokake.
seselan "RN" sawise bagean NO, contone 1C-30/RN

aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN