Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>adaptor>JIC , ORFS , SAE , NPT LAN NPSM THREAD FITTING

1648954442423-ckt-抠图
1648954464692-ckt-抠图
1648954486735-ckt-抠图
1648954508709-ckt-抠图
NPT MALE PLUG(4N)
NPT MALE PLUG(4N)
NPT MALE PLUG(4N)
NPT MALE PLUG(4N)

NPT MALE PLUG(4N)


Panggonan Asal:

CHINA

Jeneng Brand:

HF-TL

Panggil Model:

4N

Details Packaging:

Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan

Wektu Pesenan:

Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini

Syarat-syarat pembayaran:

30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim

Sumber Kabisan:

Kira-kira 2000-5000pcs output saben wulan




Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe dhewe, fasilitas produksi diwasa diwasa, kang menehi kita kauntungan ageng ing bhinéka produk lan rega. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake macem-macem kabutuhan produk kanggo pelanggan, supaya pelanggan bisa pesen babagan 30 -45 dina kerja

 

Jeneng Product:

NPT WANITA TEE(4N)

Material:

Baja karbon,stainless steel

Size:

1 / 4"~4"

Delivery cara:

Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan

Sampel kasedhiya:

Sampel gratis karo barang sampeyan

Teknologi:

Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC

fungsi:

Sambungake bagean fastening


paramèter Technical

NPT MALE PLUG

美制布锥管外螺纹堵头

wps66C.tmp


Codename                    BAGIAN NO.

螺纹  BENANG

UkuranDIMENSI

重量(g)

tekanan kerjaMPa

T1

L1

L

S1

4N-02

Z1 / 8"X27

10.5

16

12

10

34.5

4N-04

Z1 / 4"X18

15

20

17

20

27.5

4N-06

Z3 / 8"X18

16

21

19

30

21

4N-08

Z1 / 2"X14

19.5

27

22

56

4N-12

Z3 / 4"X14

19.5

29.5

27

95

17

4N-16

Z1"X11.5

25.5

36.5

36

185

14

4N-20

Z1.1 / 4"X11.5

26.5

38.5

46

315

8

4N-24

Z1.1 / 2"X11.5

27.5

43

50

444

7

4N-32

Z2"X11.5

27.5

43.5

65

686

-


aplikasi

Digunakake ing petroleum, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, galangan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane


specifications

1,Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan

2,Fitting selang hidrolik awet lan efisien digunakake

3,Gampang kanggo ngumpul lan njaga

4,Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega sing luwih apik karo kualitas dhuwur


Advantage competitive

1,Bengkel CNC,presisi dhuwur ing produk

2,Cedhak karo pelabuhan, transportasi kasebut yakin

3,Workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah


PANALITEN