Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>adaptor>JIC , ORFS , SAE , NPT LAN NPSM THREAD FITTING

1N
1N.2
1N.3
1N.4
NPT LELAKI (1N)
NPT LELAKI (1N)
NPT LELAKI (1N)
NPT LELAKI (1N)

NPT LELAKI (1N)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:1N
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Udakara 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:NPT MALE   (1N)
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/4 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Sambungake bagean fastening


paramèter Technical

NPT MALE

1

Bagean  Ora ana. BENANGDIMENSIWEIGHT(g)WP(Mpa)
T1T2L1L2LS1
1N-02Z1 / 8"X27Z1 / 8"X2710.510.527121534.5
1N-02-04Z1 / 8"X27Z1 / 4"X1810.51531172727.5
1N-02-06Z1 / 8"X27Z3 / 8"X1810.51632194021
1N-04Z1 / 4"X18Z1 / 4"X18151537173127.5
1N-04-06Z1 / 4"X18Z3 / 8"X18151637194221
1N-04-08Z1 / 4"X18Z1 / 2"X141519.541.52270
1N-06Z3 / 8"X18Z3 / 8"X181616381945
1N-06-08Z3 / 8"X18Z1 / 2"X141619.543.52275
1N-06-12Z3 / 8"X18Z3 / 4"X141619.545.52712217
1N-08Z1 / 2"X14Z1 / 2"X1419.519.548228121
1N-08-12Z1 / 2"X14Z3 / 4"X1419.519.5492712517
1N-08-16Z1 / 2"X14Z1"X11.519.525.5563623914
1N-12Z3 / 4"X14Z3 / 4"X1419.519.549.83013517
1N-12-16Z3 / 4"X14Z1"X11.519.525.55536225
1N-12-20Z3 / 4"X14Z1.1 / 4"X11.519.526.559464088
1N-16Z1"X11.5Z1"X11.525.525.559.5362228
1N-16-20Z1"X11.5Z1.1 / 4"X11.525.526.564464008
1N-16-24Z1"X11.5Z1.1 / 2"X11.525.527.568505567
1N-20Z1.1 / 4"X11.5Z1.1 / 4"X11.526.526.563463768
1N-20-24Z1.1 / 4"X11.5Z1.1 / 2"X11.526.527.569505447
1N-24Z1.1 / 2"X11.5Z1.1 / 2"X11.527.527.566.550592
1N-24-32Z1.1 / 2"X11.5Z2"X11.526.527.572659257
1N-32Z2"X11.5Z2"X11.527.527.571.565735-


aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN