Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>adaptor>JIC , ORFS , SAE , NPT LAN NPSM THREAD FITTING

1648954360474-ckt-抠图
1648954264926-ckt-抠图
1648954422875-ckt-抠图
NPT
NPT FEMALE TEE(GN)
NPT FEMALE TEE(GN)
NPT FEMALE TEE(GN)
NPT FEMALE TEE(GN)

NPT FEMALE TEE(GN)


Panggonan Asal:

CHINA

Jeneng Brand:

HF-TL

Panggil Model:

GN

Details Packaging:

Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan

Wektu Pesenan:

Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini

Syarat-syarat pembayaran:

30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim

Sumber Kabisan:

Kira-kira 2000-3000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe dhewe, fasilitas produksi diwasa diwasa, kang menehi kita kauntungan ageng ing bhinéka produk lan rega. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake macem-macem kabutuhan produk kanggo pelanggan, supaya pelanggan bisa pesen babagan 30 -45 dina kerja

Jeneng Product:

NPT WANITA TEE(GN)

Material:

Baja karbon,stainless steel

Size:

1 / 8"~4"

Delivery cara:

Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan

Sampel kasedhiya:

Sampel gratis karo barang sampeyan

Teknologi:

Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC

fungsi:

Sambungake bagean fastening


paramèter Technical

NPT WANITA TEE

美制布锥管内螺纹三通

wps6AC.tmp

CodenameBAGIAN NO.

螺纹BENANG

UkuranDIMENSI

重量(g)

tekanan kerjaMPa

T1

T2

T3

L1

L2

L3

S1

GN-02

Z1 / 8"X27

Z1 / 8"X27

Z1 / 8"X27

20

20

20

16

48

34.5

GN-04

Z1 / 4"X18

Z1 / 4"X18

Z1 / 4"X18

22.5

22.5

22.5

19

61

21

GN-06

Z3 / 8"X18

Z3 / 8"X18

Z3 / 8"X18

26

26

26

24

112

GN-08

Z1 / 2"X14

Z1 / 2"X14

Z1 / 2"X14

31

31

31

27

133

GN-12

Z3 / 4"X14

Z3 / 4"X14

Z3 / 4"X14

34

34

34

33

194

17

GN-16

Z1"X11.5

Z1"X11.5

Z1"X11.5

42

42

42

41

365

14

GN-20

Z1.1 / 4"X11.5

Z1.1 / 4"X11.5

Z1.1 / 4"X11.5

48

48

48

50

530

8

GN-24

Z1.1 / 2"X11.5

Z1.1 / 2"X11.5

Z1.1 / 2"X11.5

53

53

53

60

1027

7

GN-32

Z2"X11.5

Z2"X11.5

Z2"X11.5

62

62

62

70

1202

-


aplikasi

Digunakake ing petroleum, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, galangan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane


specifications

1,Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan

2,Fitting selang hidrolik awet lan efisien digunakake

3,Gampang kanggo ngumpul lan njaga

4,Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega sing luwih apik karo kualitas dhuwur


Advantage competitive

1,Bengkel CNC,presisi dhuwur ing produk

2,Cedhak karo pelabuhan, transportasi kasebut yakin

3,Workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah


PANALITEN