Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>adaptor>JIC , ORFS , SAE , NPT LAN NPSM THREAD FITTING

1J
1J.2
1J.3
1J.4
JIC MALE 74° kerucut(1J)
JIC MALE 74° kerucut(1J)
JIC MALE 74° kerucut(1J)
JIC MALE 74° kerucut(1J)

JIC MALE 74° kerucut(1J)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:1J
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Udakara 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:JIC 74° cone(1J)  
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/4 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Sambungake bagean fastening


paramèter Technical

JIC MALE 74 ° CONE

1

Bagean  Ora ana.BENANGDIMENSIWEIGHT(g)WP(Mpa)
T1T2L1L2LS1
1J-047 / 16"X207 / 16"X20141434122334.5
1J-04-057 / 16"X201 / 2"X201414341426
1J-04-067 / 16"X209 / 16"X181414.1361735
1J-04-087 / 16"X203 / 4"X161416.738.5226031
1J-051 / 2"X201 / 2"X20141434.8142934.5
1J-05-061 / 2"X209 / 16"X181414.1341735
1J-05-081 / 2"X203 / 4"X161416.738.5226331
1J-069 / 16"X189 / 16"X1814.114.134.2173534.5
1J-06-089 / 16"X183 / 4"X1614.116.738.5226231
1J-06-109 / 16"X187 / 8"X1414.119.341.5248124
1J-083 / 4"X163 / 4"X1616.716.742227831
1J-08-103 / 4"X167 / 8"X1416.719.344249224
1J-08-123 / 4"X161.1 / 16"X1216.721.94930148
1J-107 / 8"X147 / 8"X1419.319.346.524102
1J-10-127 / 8"X141.1 / 16"X1219.321.95130152
1J-10-167 / 8"X141.5 / 16"X1219.323.153.53621921
1J-121.1 / 16"X121.1 / 16"X1221.921.95430175
1J-12-141.1 / 16"X121.3 / 16"X1221.922.655.532203
1J-12-161.1 / 16"X121.5 / 16"X1221.923.156.136236
1J-141.3 / 16"X121.3 / 16"X1222.622.656.132239
1J-14-161.3 / 16"X121.5 / 16"X1222.623.156.536260
1J-161.5 / 16"X121.5 / 16"X1223.123.15736257
1J-16-201.5 / 16"X121.5 / 8"X1223.124.360.54638417
1J-16-241.5 / 16"X121.7 / 8"X1223.127.565.55049714
1J-201.5 / 8"X121.5 / 8"X1224.324.3624642217
1J-20-241.5 / 8"X121.7 / 8"X1224.327.5675052314
1J-20-321.5 / 8"X122.1 / 2"X1224.333.9756597810.5
1J-241.7 / 8"X121.7 / 8"X1227.527.5705055314
1J-24-321.7 / 8"X122.1 / 2"X1227.533.978.56589610.5
1J-322.1 / 2"X122.1 / 2"X1233.933.985651150


aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN