Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>adaptor>JIC 74 ° CONE FITTING TUBE FLARED

1JO9
1JO9-1
1JO9_
1JO9
90 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO9)
90 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO9)
90 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO9)
90 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO9)

90 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO9)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:1JO9
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Udakara 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:90 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO9)
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/4 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Sambungake bagean fastening


paramèter Technical

90° ELBOW JIC MALE 74° CONE/SAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3

2

 Bagean  Ora ana.BENANG DIMENSIWEIGHT(g)WP(Mpa)
T1T2L1L2S1S2
1JO9-04OG7 / 16"X207 / 16"X2022.626.211173331.5
1JO9-04-05OG7 / 16"X201 / 2"X2024.128.7141740
1JO9-04-06OG7 / 16"X209 / 16"X1824.129.3142244
1JO9-05-04OG1 / 2"X207 / 16"X2024.128.7141739
1JO9-05OG1 / 2"X201 / 2"X2024.128.7141942
1JO9-05-06OG1 / 2"X209 / 16"X1824.531.8141950
1JO9-06-04OG9 / 16"X187 / 16"X2026.931.2141746
1JO9-06-05OG9 / 16"X181 / 2"X2026.931.2141750
1JO9-06OG9 / 16"X189 / 16"X1826.931.8141956
1JO9-06-08OG9 / 16"X183 / 4"X162936.8192492
1JO9-08-04OG3 / 4"X167 / 16"X183233191778
1JO9-08-06OG3 / 4"X169 / 16"X183233.5191987
1JO9-08OG3 / 4"X163 / 4"X1631.836.8192412031
1JO9-08-10OG3 / 4"X167 / 8"X143443.5222715325
1JO9-08-12OG3 / 4"X161.1 / 16"X1236.549.52732218
1JO9-10-08OG7 / 8"X143 / 4"X163840222715224
1JO9-10OG7 / 8"X147 / 8"X1436.843.22227173
1JO9-10-12OG7 / 8"X141.1 / 16"X1241512732247
1JO9-12-08OG1.1 / 16"X123 / 4"X1642.2442724208
1JO9-12-10OG1.1 / 16"X127 / 8"X1442.2472727232
1JO9-12OG1.1 / 16"X121.1 / 16"X1242.249.32732284
1JO9-12-16OG1.1 / 16"X121.5 / 16"X1247.854.5334138720
1JO9-14OG1.3 / 16"X121.3 / 16"X1245.7513036370
1JO9-14-16OG1.3 / 16"X121.5 / 16"X1245.754.5334141416
1JO9-16-12OG1.5 / 16"X121.1 / 16"X1245.754.5333237021
1JO9-16-14OG1.5 / 16"X121.3 / 16"X124656333641620
1JO9-16OG1.5 / 16"X121.5 / 16"X124652.13341430
1JO9-16-20OG1.5 / 16"X121.5 / 8"X1252.359415060316
1JO9-20-16OG1.5 / 8"X121.5 / 16"X1252.357.2414158217
1JO9-20OG1.5 / 8"X121.5 / 8"X1252.357.2415069416
1JO9-20-24OG1.5 / 8"X121.7 / 8"X125660.74855834
1JO9-24OG1.7 / 8"X121.7 / 8"X1259.260.7485592014
1JO9-32OG2.1 / 2"X122.1 / 2"X1277.773.46370203410.5


aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN