Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>adaptor>JIC 74 ° CONE FITTING TUBE FLARED

1JO4
1JO4
1JO4
1JO4_
45 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO4)
45 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO4)
45 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO4)
45 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO4)

45 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO4)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:1JO4
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Udakara 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:45 ° Siku JIC LELAKI 74 ° CONESAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3 (1JO4)
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/4 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Sambungake bagean fastening


paramèter Technical

45° SIKU JIC PRIA 74° CONE/SAE O-RING BOSS L-SERIES ISO 11926-3

1

Bagean  Ora ana.  BENANG DIMENSIWEIGHT(g)WP(MPa)
T1T2L1L2S1S2
1JO4-04OG7 / 16"X207 / 16"X2020.624.711173031.5
1JO4-04-06OG7 / 16"X209 / 16"X1821.129171942
1JO4-04-08OG7 / 16"X203 / 4"X1624.532.5192473
1JO4-05OG1 / 2"X201 / 2"X2019.626.7141738
1JO4-05-04OG1 / 2"X207 / 16"X2019.626.7141734
1JO4-06OG9 / 16"X189 / 16"X1821.129141948
1JO4-06-04OG9 / 16"X187 / 16"X2021.126.7141738
1JO4-06-05OG9 / 16"X181 / 2"X2021.126.7171742
1JO4-06-08OG9 / 16"X183 / 4"X162532.5192480
1JO4-06-10OG9 / 16"X187 / 8"X1425.538.5222710825
1JO4-08OG3 / 4"X163 / 4"X162533192410031
1JO4-08-06OG3 / 4"X169 / 16"X182528191970
1JO4-08-10OG3 / 4"X167 / 8"X1427.538.7222713125
1JO4-08-12OG3 / 4"X161.1 / 16"X123043.92732188
1JO4-10OG7 / 8"X147 / 8"X1428.538.7222714524
1JO4-10-08OG7 / 8"X143 / 4"X1628.534.52224121
1JO4-10-12OG7 / 8"X141.1 / 16"X123143.92732203
1JO4-12OG1.1 / 16"X121.1 / 16"X1232.543.92732237
1JO4-12-10OG1.1 / 16"X127 / 8"X1432.539.82727186
1JO4-12-16OG1.1 / 16"X121.5 / 16"X123745.5334131520
1JO4-14OG1.3 / 16"X121.3 / 16"X123747.53336234
1JO4-16OG1.5 / 16"X121.5 / 16"X1237.547.53341372
1JO4-16-12OG1.5 / 16"X121.1 / 16"X1237.545333230521
1JO4-16-20OG1.5 / 16"X121.5 / 8"X1240.547415047516
1JO4-20OG1.5 / 8"X121.5 / 8"X1240.548.54150564
1JO4-20-24OG1.5 / 8"X121.7 / 8"X1245.5504855671
1JO4-24OG1.7 / 8"X121.7 / 8"X1245.548.5485572114
1JO4-32OG2.1 / 2"X122.1 / 2"X1256.5546370148710.5


aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN