Kabeh Kategori
EN

Omah>Product>Selang hidrolik pas>FERRULE

00210
00210.2
00210.3
00210.4
FERRULE FOR SAE 100R2AT / EN853 2SN Hose (00210)
FERRULE FOR SAE 100R2AT / EN853 2SN Hose (00210)
FERRULE FOR SAE 100R2AT / EN853 2SN Hose (00210)
FERRULE FOR SAE 100R2AT / EN853 2SN Hose (00210)

FERRULE FOR SAE 100R2AT / EN853 2SN Hose (00210)


Panggonan Asal:CHINA
Jeneng Brand:HF-TL
Panggil Model:210
Details Packaging:Karton karo tas, pallet utawa kothak kayu minangka kabutuhan
Wektu Pesenan:Kira-kira 7 dina sawise nampa pembayaran yen transportasi ngidini
Syarat-syarat pembayaran:30% pambayaran T / T sadurunge lan 70% sadurunge dikirim
Sumber Kabisan:Kira-kira 5000 ~ 10000pcs output saben wulan


Hubungi kita
Description

Perusahaan punika Produsèn profesional fitting hydraulic, dumunung ing kutha Zhuji, provinsi Zhejiang, wis transportasi trep kang cedhak Ningbo, Yiwu, Shanghai lan kutha-kutha pelabuhan gedhe liyane. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri iki, kita duwe fasilitas produksi sing mandhiri lan diwasa dhewe, sing menehi kauntungan gedhe tumrap keragaman lan rega produk. Kita duwe chain produksi produk lengkap, kanggo mesthekake yen siklus produksi cendhak nanging uga duwe produk kualitas dhuwur. Kita duwe limang gudang kanthi kapasitas panyimpenan kanthi cepet nyedhiyakake pelanggan kanthi macem-macem kabutuhan produk, supaya pelanggan bisa nggawe pesenan babagan 30 -45 dina kerja.

Jeneng Product:FERRULE FOR SAE 100R2AT/EN853 2SN  HOSE(00210)
Material:Baja karbon,stainless steel
Size:1/8 "~ 4"
Delivery cara:Pengiriman laut, pengiriman ekspres utawa cara liyane miturut urutan lan kabutuhan
Sampel kasedhiya:Sampel gratis karo barang sampeyan
Teknologi:Tempa panas,Pangolahan alat mesin,Pabrikan CNC
fungsi:Sambungake selang hidrolik karo fitting selang hidrolik  kanggo pangayoman, sambungan fitting pipe ekstensif


paramèter Technical

GB 3863 2TYPE、DIN 20022 2ST、 SAE 100R2A HOSE SLEEVE
GB 3863 2 TYPE、DIN 20022 2ST、SAE 100R2A HOSE FERRULE

1

Bagean NO.Selang BOREDIMENSI
 DN mlayuDL
00210-046422.330
00210-05852331
00210-061062532
00210-0813828.734
00210-10161031.537
00210-12191235.543
00210-1625164550
00210-2032205559
00210-24382462.574
00210-32513275.578


aplikasi

● Digunakake ing minyak bumi, peleburan, industri kimia, industri militer, energi, batu bara, pembuatan kapal, tenaga listrik lan lapangan liyane

specifications

● Macem-macem ukuran kasedhiya kanggo pilihan
● Fitting selang hidrolik bisa digunakake awet lan efisien
● Gampang dipasang lan dijaga
● Kita tansah netepi kualitas pisanan, bisa nyedhiyani rega luwih karo kualitas dhuwur

Advantage competitive

● bengkel CNC,dhuwur tliti ing produk
● Cedhak port, transportasi iku gawe uwong yakin
● workshop produksi diwasa, kualitas dhuwur, rega murah

PANALITEN