Kabeh Kategori
EN

Omah>Gambar Company>Babagan awake dhewe

4444

Zhuji Tianli Machinery Company punika perusahaan medium-ukuran ing Zhuji. Perusahaan iki didegaké ing taun 1985, lan wis dadi perusahaan manufaktur paling gedhé saka Majelis Selang Hidrolik, Pemasangan Selang lan Adaptor ing Timur Tengah. Produk utamane digunakake ing konstruksi, mineral, metalurgi, industri kimia, energi ,transportasi lan mesin peralatan hidrolik gedhe liyane. saiki perusahaan kalebu area 15,000 meter persegi, kanthi area bangunan 22,000 meter persegi. Kita duwe 100 set peralatan produksi, luwih saka 180 karyawan, output taunan saka hydraulic perlengkapan yaiku luwih saka 25 yuta bêsik.Jumlah ekspor taunan kira-kira $ 15 yuta.

Kita mpelanggan ajor: co paling gedhenpabrik kendaraan struction ing Australia, GM Company ing Prancis, agen hydraulic paling gedhe ing Iran. Perusahaan ekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah, ngemot Eropa, Amerika, Australia, Asia, Afrika lan liya-liyane. We duwe gedhe saka agen in IIndonesia, Filipina, Malaysia, Australia lan Iran. Kita uga duwe cabang ing Dubai, llan pelanggan Timur Tengah entuk barang luwih cepet lan luwih trep,uga mbukak jendhela kanggo perusahaan ing negara manca.

Perusahaan netepi gagasan inovatif "Lay emphasis witjaksono ing technology lan kualitas "ing operasi kanggo dangu. Company njupuk teknologi majeng lan Kerajinan saka negara majues kaya Amerika, Jerman lan Jepang, lan terus ngenalake sistem kontrol elektro-hidrolik kelas dunia kanggo perbaikan lan inovasi produk. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan nyerep personel manajemen senior, elit ilmiah lan lulusan perguruan tinggi. Saiki kita duwe tim kerjasama supayaliwani lan maju sing dadi daya nyopir lan sumber pangembangan perusahaan. Saiki,perusahaan duwe tanduran ekstrusi, Rampung bengkel, bengkel bending, jalur produksi pipa nilon dan bengkel perakitan karet. Kabeh iki nyedhiyakake dhasar sing apik kanggo kualitas dhuwur.

Company fokus ing tantangan lan tekanan sing pelanggan prihatin,and nggawe nilai maksimum kanggo pelanggan continuoulicik. Perusahaan wis menang macem-macem sertifikat lan wis disertifikasi dening CICC lan China Auto Parts. Nganti saiki, perusahaan wis dadi produsen fitting hidrolik lan eksportir paling gedhe ing Zhuji.